Nyheter

17.12.2016

Digitalisering

Norske bedrifter har økende fokus på digitalisering og våre forhandlere opplever økt pågang og interesse for mobil- og telekom løsninger som en del av dette.

Overgangen til 3. generasjons IT plattform er drevet av mobile terminaler og skytjenester. De fleste har allerede tatt i bruk mobiltelefoner, lesebrett og PCer og bruker dette om hverandre som en del av sitt arbeidsverktøy. Brukerne i bedriftene vil gjerne ha tale, video og mulighet for dokumenttilgang uavhengig av hvilken terminal som brukes.

Vi opplever at brukerne løper foran og tar i bruk nye tjenester og muligheter. Dog er det mange bedrifter som ikke har en god og helhetlig plan for hvordan de skal kapitalisere på utviklingen. For eksempel gjennom å legge til rette for effektiv utnyttelse av nye produkter og tjenester. I tillegg stiller det økte krav til interne kjøreregler for brukerne, blant annet med tanke på sikkerhet når så mye av bedriftens interne kommunikasjon og dokumenter gjøres tilgjengelig i det mobile grensesnitt.

Telering kjeden har telekom og IT/Data forhandlere over hele landet. Vi representerer de mest relevante mobiloperatørene som Telenor og Telia samt Microsoft og de største produsentene innenfor alt av IT/Data tjenester og produkter.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift kontakt gjerne en av våre forhandlere.

Andre nyhetsartikler